Brukervilkår og Personvernerklæring

Revisjonsdato: 27.05.2021

 

Brukervilkår 

 

All bruk av Rabalder applikasjonen er regulert av Molde Barnefestival AS Org nr 918 365 311 sine brukervilkår. Vilkårene utgjør en avtale mellom deg og Molde Barnefestival AS i forbindelse med din bruk av tjenesten (Applikasjonen).

 

Vilkårene gjelder for alle brukere av tjenesten, herunder også alle brukere som bidrar med innhold til Tjenesten. "Innhold" omfatter tekst, grafikk, bilder, video, GPS koordinater og annet materiale du kan se på, få tilgang til eller bidra med i forbindelse med tjenesten.

 

Tjenesten eies og drives av Molde Barnefestival AS, som har hovedkontor i Molde, Sivertvegen 20, 6414 Molde, kan kontaktes på post@rabalderfestivalen.no

 

 

Ansvarsfraskrivelse

 

Tjenesten for opplysninger om Rabalder-arrangementer er ment som hjelpemiddel når du skal finne og kjøpe billetter til fysiske Rabalder-arrangement. 

 

Tjenesten pirat 'podkast-turene' er ment som hjelpemiddel når du gjennomfører en tur. 

 

All ferdsel i naturen skjer på eget ansvar. Ha alltid med kart og kompass når du er på tur. Fjellvettreglene hjelper deg med å planlegge og gjennomføre en fantastisk tur – som også er trygg.

 

Molde Barnefestival AS kan ikke holdes ansvarlig for tap, kostnader eller skader som oppstår som følge av bruk av tjenesten.

 

Tjenesten leveres «som den er». Molde Barnefestival AS vil gjøre alle rimelige tiltak for å holde innholdet korrekt og oppdatert, og for å opprettholde en rask og pålitelig tjeneste. Hvis du opplever feil eller mangler må du gjerne ta kontakt med oss på post@rabalderfestivalen.no, så vil vi gjøre vårt beste for å rette opp.

 

 

Misbruk

 

Alt innhold i applikasjonen er utelukkende til ditt personlige bruk, og du kan ikke bruke det i kommersielt øyemed. Det er forbudt å benytte automatiske metoder eller programvare til å samle inn innhold fra applikasjonen til kommersiell bruk.

 

Molde Barnefestival AS forbeholder seg retten til å utføre ethvert tiltak som finnes nødvendig for å forhindre eller stanse enhver form for misbruk av applikasjonen, uten forvarsel. Ved mistanke om brudd på brukervilkårene/misbruk av applikasjonen, forbeholder Molde Barnefestival AS seg retten til å slette eller deaktivere din brukerkonto, endre eller slette innhold og/eller nekte deg tilgang applikasjonen etter eget skjønn og uten at dette gir krav på noen kompensasjon.

 

 

Endringer

 

Vi forbeholder oss retten til å utføre forbedringer eller endringer i applikasjonen (både innhold og funksjonalitet), samt endre, legge til eller fjerne deler av disse brukervilkårene, på et hvilket som helst tidspunkt og uten forvarsel.

 

Som bruker av applikasjonen erkjenner og godtar du at Molde Barnefestival AS kan slutte (permanent eller midlertidig) å tilby applikasjonen (eller funksjoner i applikasjonen) til deg etter Molde Barnefestival AS eget valg, uten forvarsel.

 

 

Brukerkonto og personvern

 

For å få tilgang til enkelte funksjoner i Tjenesten, må du opprette en brukerkonto. Når du oppretter en brukerkonto, må du oppgi nøyaktig og fullstendig informasjon om deg som bruker. Det er viktig at du holder passordet til brukerkontoen din sikret og konfidensielt.

 

Du må varsle Molde Barnefestival AS umiddelbart dersom du oppdager sikkerhetsbrudd eller uautorisert bruk av din brukerkonto.

 

Du samtykker i at du selv vil være ansvarlig overfor Molde Barnefestival AS og overfor andre for all aktivitet som skjer under din brukerkonto.

 

Vår behandling og bruk av dine personopplysninger er beskrevet i vår personvernerklæring. Når du oppretter en brukerkonto, gir du ditt samtykke til vår behandling og bruk av dine personopplysninger.

 

 

Personvernerklæring 

 

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Molde Barnefestival AS samler inn, bruker og behandler personopplysninger. Molde Barnefestival AS er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Det er frivillig for de som benytter tjenesten å oppgi personopplysninger. 

 

På grunn av GDPR er det viktig at en med foreldreansvar godkjenner denne Personvernerklæring når data om barn under 15år lagres i tjenesten. All data om barn og voksen som lagres, kan enkelt slettes av brukeren selv i tjenesten, les også om 'dine rettigheter' i avsnittet under, om hvordan du går frem for å fjerne all data ved å kontakte Molde Barnefestival AS.

 

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av tjenesten, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Molde Barnefestival AS og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

 

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

 

Vi bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på Tjenesten for å måle trafikk, for å registrere hva slags type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i, samt for å forbedre og forenkle din bruk av våre tjenester.

 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av Tjenesten kan ikke spores tilbake til deg. Ved å besøke og bruke appen samtykker du i at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. 

 

Vi bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk.

For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, etc. 

 

Vi bruker i tillegg følgende analyseverktøy og tredjepartsløsninger:

Google Firebase Analytics, for å registrere og analysere din bruk.

Google Tag Manager for å organisere og styre verktøyet.

 

 

Utlevering av personopplysninger

 

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi kan bare dele dine personopplysninger i følgende tilfeller: 

-med tredjeparter, når deler av bestillingen omfatter tjenester som leveres av en tredjepart,

-våre samarbeidspartnere, når du har samtykket til det,

-med tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på våre vegne og etter våre instrukser som databehandlere, for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, for å beskytte og forsvare tjenesten (herunder håndheve gjeldende bruksvilkår), eller med offentlige myndigheter eller etater når det er nødvendig i henhold til lovgivning, rettsavgjørelse eller rettskraftig vedtak fra myndighetene.

 

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

 

Vi har gjennomført tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte opplysningene dine slik at de ikke forsvinner, manipuleres eller at uautoriserte personer får tilgang til dem. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerhetstiltakene til den teknologiske utviklingen. 

 

Personopplysninger som registreres eller presenteres i tjenesten sendes i kryptert form. Dette innebærer at informasjonen passerer gjennom en sikker tilkobling og at dine personopplysninger ikke kan leses av eksterne parter.

 

Dine rettigheter

 

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Henvendelser om innsyn, retting og sletting vil besvares fortløpende og senest innen 30 dager. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene. 

 

Endringer av denne personvernerklæringen

 

Molde Barnefestival AS kan revidere denne personvernerklæringen når behandlingen av personopplysninger endres eller når revisjon er nødvendig på grunn av endringer i gjeldende lovgivning. Når vi gjør endringer i denne erklæringen vil vi endre revisjonsdato, og den endrede personvernerklæringen har virkning fra siste revisjonsdato. Vi vil gjøre større endringer godt synlig, men anbefaler at du leser personvernerklæringen jevnlig når du bruker Tjenesten. I tillegg vil vise til endringshistorikken i vår personvernerklæring.

 

Vennligst kontakt oss hvis du har noen spørsmål eller kommentarer om vår personvernpraksis eller personvernerklæring. 

 

Kontakt Molde Barnefestival AS, Org nr 918 365 311

Personvernansvarlig Tor André Moritsgard

post@rabalderfestivalen.no

 

Dersom du har spørsmål knyttet til Tjenesten kan du kontakte Molde Barnefestival AS

 

https://www.rabalderfestivalen.no/