The Dogs og Christine Sandtorv kommer til Rabalderfestivalen


Når fjerde utgave av Rabalderfestivalen arrangeres 27. og 28. juni i år vil The Dogs med Kristoffer Schau i spissen rocke for barna. I tillegg kommer Spellemannsvinner for beste barneplate i 2012 og 2014, Christine Sandtorv.


Vi i Rabalderfestivalen har som mål å skape årets sommerbegivenhet for barn i Romsdalen. I 2018 fant 3000 publikummere fordelt over to dager veien til Reknesparken, og til tross for fjorårets regnvær ble festivalen godt besøkt da også.


- Nå jobber vi beinhardt for å lage tidenes beste Rabalderfestival. Vi jobber med de siste bitene av programmet nå og begynner snart å bygge nye aktiviteter til festivalen. Forvent at det blir dobbel så moro som i fjor, forteller festivalsjef Eivind Fadnes.


Reinspikka rock

Årets festival er under planlegging og det er nå klart at The Dogs spiller på festivalen søndag 28. juni. The Dogs står for kompromissløs rock og har spilt i de fleste norske byer, konserten på Rabalderfestivalen blir derimot den første noen gang i Molde.


- The Dogs kommer til å lage et skikkelig rockeshow! Det blir mye energi, kanskje litt konfetti og kanskje får noen av barna spille gitarsolo? The Dogs er kanskje Norges mest hardtarbeidende band og slapp et fantastisk bra album i januar og spiller fortiden for fulle hus i hele Norge så vi kan forvente at Kristopher Schau og hans kamerater er i toppform når de kommer til Molde, sier Eivind Fadnes.


- The Dogs spilte på Miniøya i Oslo i fjor. Og rett som det er spiller de barne- og ungdomskonserter i tillegg til voksenkonsert når de er ute på turne. Det finnes få band som er så gode til å tilpasse seg sitt publikum, legger daglig leder i festivalen Tor André Moritsgard til.


Spellemannsvinner til Molde

Christine Sandtorv ga ut sin første barneplate for 10 år siden (Godnattsagner 2009). Hun ga senere ut Gullamanter (2012) og Dinomaur (2014). De to sistnevnte ble vant spellemannspris for beste barneplate.


I likhet med The Dogs kommer hun til å spille på Tare-scenen på Rabalderfestivalen.

- I motsetning til The Dogs skriver Sandtorv og Stjernetellerbandet hennes utelukkende musikk for målgruppen vår, nemlig barn. Og er det noe vi i Rabalderfestivalen er fan av, så er det nettopp det! Kvalitet i kultur for barn er det vi bryr oss aller mest om, og kvalitet får vi så det monner med Christine! Det blir dans og moro og lek og alvor, forteller Tor André Moritsgard.Flere nyheter kommer

I ukene fremover og frem til sommeren kommer vi til å lansere en ny artist, aktivitet eller programpost hver fredag. Festivalsjefen sier det er flere spennende nyheter og lover blant annet gjensyn med en kjenning av Rabalderpublikummet.


- Hva om vi bare slipper noe hver fredag fram mot sommeren da? Da har alle noe å glede seg til hver uke selv på fredager der regnet bøtter ned og skodda dekker Moldepanoramet, sier Eivind Fadnes.

39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Logo (1)_edited.png