Skogspiraten: Bjørketrærnes hemmelighet

Oppdatert: 1. mai 2020


Ahoy! Vi har spennende nyheter; Fjellpiraten har blitt Skogspirat! Bli med på spennende oppdagelser og løs oppgaver med hele familien. Videoserien “Skogspiraten: Bjørketrærnes hemmelighet” kommer i fire episoder. Ikke glem å prøv deg oppgavene under hver episode. God fornøyelse!


Episode 4

Trollhornet brukes endelig riktig! Men hva er egentlig skogens sorte gull for noe? Fjerde og siste episode gir deg svaret.

Oppgave

Nå vet du om bjærketrærnes hemmelighet! Hver skogtur fremover kan bli en skattejakt etter det sorte gullet. Hold øynene åpne og blikket hevet!


Episode 3

Skogspiraten finner Trollhornet, og blåser i det. For sa ikke Heksa at han bare skulle tute fram?

Oppgave

Hjelp Skogspiraten med å finne ut av hva han skal gjøre nå! Hva er det som mangler i slutten av den hemmelige beskjeden? Send ditt forslag til hvilke ord som er revet bort til flaskepost@skogspiraten.no.


Episode 2

Skogspiraten følger heksesangen og får smake på bjørkas første hemmelighet.

Oppgave

Gjør som Heksa og smak på bjørkas søte vann. Med en slange, en flaske og en drill kan dere tappe deres egen styrkende bjørkesaft! Det er kun nå på våren, før bladene springer ut, at bjørka vil dele sine dyrebare dråper.


Episode 1

I ei hytte i skogen bor det en pirat. En skogspirat.

Han venter på at noen skal komme.

Oppgave

Hvordan ser egentlig et bjørketre ut? Gå en tur, finn ei bjørk og lag en tegning av den. Send tegningen til Skogspiraten på flaskepost@skogspiraten.no eller til Rabalderfestivalen sin facebookside så kan du selv være med på jakten etter skogens sorte gull!


Laget av: Rabalderfestivalen og Kahytten.com med støtte fra Sparebanken Møre. Musikk: Ola Kvernberg. Pirat: Martin Osvold. Grafisk design: Deformat.

896 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Logo (1)_edited.png