Rabalderfestivalen 2020 avlyses


Styret i Molde Barnefestival AS, som driver Rabalderfestivalen, har med tungt hjerte besluttet å avlyse årets festival, på grunn av koronasituasjonen landet befinner seg i.


- Det er med tungt hjerte at vi har besluttet å avlyse Rabalderfestivalen 2020. Helsemyndighetenes retningslinjer tilsier at det blir vanskelig å kunne planlegge en festival under disse omstendighetene. Og vi vil gjøre vår del for å begrense smitte, uttaler styret.

Selv om det ikke blir festival, vil vi fortsette å tilby kvalitetskultur til barn og unge i regionen. Så fortsett å følg med i våre kanaler!


Ønsker du å støtte Rabalderfestivalen, kan du allerede nå kjøpe “Rabaldervenn-billetter” til festivalen 2021 - til early bird-pris på 350 kr for todagerspass. Rabaldervenn-billettene kan gi deg fordeler allerede til høsten. Mer info om dette kommer senere.


Vi ønsker å takke samarbeidspartnere, leverandører og artister som viser forståelse for situasjonen, og er takknemlig for samarbeidsviljen. Vi har en positiv dialog med både leverandører og sponsorer om videre samarbeid.


Refusjon av billetter

De som allerede har kjøpt billett får tilbud om å bruke disse til festivalen i 2021, eller de kan få pengene tilbake. Ønsker du å få refusjon på billettene dine kan du ta kontakt med tor@rabalderfestivalen.no om tilbakebetaling. Det kan ta 7-10 dager å få refusjon. Billetter som ikke har bedt om refusjon per 1. juli 2020 blir gjort om til billetter til Rabalderfestivalen 2021, 26. og 27. juni.


Kjøp billetter til Rabalderfestivalen 2021

220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Logo (1)_edited.png