6 supersmarte praktiske tips!

Er dere klare for å nyte dagene på Rabalderfestivalen? Her får du noen gode festivaltips.


  1. Sjekk værmeldingen og tilpass deg været. I skrivende stund er det meldt mellom 12 og 16 grader i parken med går sky, litt vind og regn. Mesteparten av regnet kommer på søndag. I dette tilfellet kan vanntett jakke, støvler og kanskje en ekstra genser være smart å ha. Du er vel ikke redd for regn? Det er hvert fall ikke barna!

  2. Kjøp billett på forhånd. Det kan bli kø i billettboden på særlig lørdag, men også søndag. Da er det smart å ha billetten klar og spare tid ved å kun bytte billetten til armbånd. Billetter kjøpes via Tikkio: https://tikkio.com/tickets/317...

  3. Ta med niste. Med mange spennende aktiviteter å utforske, mange danser å danse kan det raskt bli tomt for krefter. Vi har kiosk, og et stort mattilbud, men det kan være lurt å ta med en pakke kjeks, drikkeflaske, noe frukt eller lignende for en liten energiboost. Du kan lese om mattilbudet på festivalen her:13 ting du kan spise på Rabalderfestivalen

  4. Har du en gammel bamse som mangler en arm, eller som er litt slapp og slitt. Da kan du ta den med til bamsesykehuset til Røde Kors. De hjelper deg å reparere bamser, dukker og andre kosedyr.

  5. Det bygges en superkul bilbane i Reknesparken! Vi har en rekke utlånsbiler, men om du vil teste din egen bil kan du ta med en selv.

  6. Alle mamma, pappaer og mange andre voksne liker kaffe! I år kan dere ta med en egen kaffekopp slik at dere slipper slitne pappkopper. Da hjelper dere miljøet også. Dobbel gevinst!

 Vi gleder oss til festival, og det bør dere også gjøre.#Smartetips

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Logo (1)_edited.png