Hold dere fast, snart er det sommer!


Foto: Elias Storhaug

Gjør familien klar til årets store sommerbegivenhet for barn og unge i Romsdalen. 27. og 28. juni arrangeres verdens fjerde utgave av Rabalderfestivalen i Molde!


Nyheter om hvem som skal spille og opptre, og hva som skal skje på det spennende festivalområdet kommer snart, så følg med! Vi kan avsløre at det blir rock, Sparebanken Møres maskot, Tare kommer og det blir et gjensyn med en gammel favoritt. Det som er helt sikkert er at det kommer til å bli mange timer med moro og kvalitetskultur.


Har familien aldri vært på Rabalderfestivalen? Ikke noe problem. Her er det ikke noe farlig, dere får all informasjonen dere trenger for å ha det gøy i to strake dager. Det blir konserter, teater og fortellerkunst for hele familien. I tillegg rigges hele Reknesparken opp med spennende aktiviteter og moro.


Rabalderfestivalen passer for familier med barn mellom 3 og 12 år.


Billetter tilgjengelig

Du kan allerede nå sikre deg billetter til sommerens festival. Billettene kan kjøpes i Tikkio-appen, eller på Tikkio.com.


Todagerspass gir deg tilgang til hele festivalen og koster 400 kr per stk frem til 1. juni. Etter 1. juni og frem til festivalen koster dette 450 kr per stk. Kjøper du i døra på festivalen koster de 500 kr per stk.


Dagspass koster 250 kr per stk. frem til 1. juni. Etter 1. juni koster disse 275 kr og i døra 300 kr per stk.


Voksne og barn bruker de samme billettene. Barn under 3 år kommer inn gratis.


Kjøp billetter her

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Logo (1)_edited.png