​4 forskjellige grunner til å få med seg åpningsseremonien

Oppdatert: 17. jan. 2020

Nyhet! Før konserten med Death By Unga Bunga blir det en åpningsseremoni! Amtmann Leths Døtre kommer for å spille rabalder-sangen; Glad og sommerlett. Ordfører Torgeir Dahl kommer med en viktig beskjed til barna, og en snor skal klippes! :DHer er fire gode grunner til å få med seg åpningsseremonien:


1. Rabaldersangen setter stemningen for resten av festivalen

Det kiler godt i magen her i dag, vi gleder oss dag for dag. For nå er sommeren her og det er endelig klart for Rabalderfestival. Ingenting setter stemningen som Rabaldersangen!


2. Fyll opp postkassa til Torgeir Dahl

Ordfører Torgeir Dahl har tatt med seg postkassa si til festivalen! I den ønsker han innspill fra barna på hva som kan gjøre Molde bedre for barn! Postkassen vil stå i teltet til Redd Barna under festivalen.


3. Bli kvitt morgen-grums

Er du blant de som er litt treig på morgenen er rockebandet Death By Unga Bunga en perfekt vekkerklokke! Gutta er en energibombe og vil gi absolutt alt. Ps. De kan også spille gitar bak hodet. Dette vil du ikke gå glipp av.


4. Førstemann til aktiviteter

For deg som er blant de første som kommer inn på festivalen vil det være lite kø på alle aktivitetene. Kanskje du få ansiktet malt som en sommerfugl allerede fra start? Eller en tiger?


Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til parken. Husk å kjøpe billett før dere kommer! Billetter finner du her: https://tikkio.com/tickets/5892-rabalderfestivalen-2019


13 visninger0 kommentarer
Logo (1)_edited.png