Logo (1)_edited.png

Frivillig

Presentasjon uten tittel (8).png

For å lage Rabalder i Reknesparken er vi avhengig av en gjeng flinke og dedikerte frivillige. Som frivillig hos oss vil du være med å lage den beste barnefestivalen i Møre-og Romsdal!

Vi har mange ulike arbeidsoppgaver, så her er det garantert noe som passer for alle! Under kan du lese kort om de ulike oppgavene. Hvert team har en teamleder som vil gi deg den nødvendige opplæringen og passe godt på deg, så du får en positiv opplevelse som frivillig.

Meld deg som frivillig

Meld deg som frivillig!

Figur.png
EliasStorhaug0973_edited.jpg

Som frivillig får du:

  • T-skjorte, mat og drikke på hver vakt. 

  • Oppleve fra innsiden hvordan det er å drive en festival

  • Utvikle egne ferdigheter og sette erfaringen på cv - du kan få attest på utført arbeid

  • Oppleve musikk- og teateropplevelser

  • Nye venner

  • Ha to fantastiske dager med andre engasjerte folk

Noen av oppgavene som frivillig: 

Aktivitetsvert

På festivalarenaen lager vi til mange spennende og kreative aktivitetsstasjoner for barna. Din jobb vil være å vise barna hvordan de ulike aktivitetene skal gjennomføres. Det er en variert jobb og du får mye kontakt med festivaldeltakerne - en super jobb for deg som har godt lag med barn. Jobben krever at du står en del, så vi anbefaler gode sko og varme klær.

Publikumsvert

Som publikumsvert inngår du i vårt sikkerhetsteam, og sørger for at festivaldeltakerne får en trygg og fin opplevlse - med kyndig oppfølging av våre profesjonelle sikkerhetsvakter.

Kiosk

Dette er et av de viktigste teamene vi har under festivalen. Du jobber i tidvis høyt tempo sammen med en fole fin gjeng med vanvittig arbeidsinnsats. Det er fint om du ikke lar deg stresse av tall og køer, men møter publikum med et smil om munnen. Her selger vi popcorn, is, pølse, brus, svele, fiskekaker og jordbær!

 

Opp- og nedriggscrew

Denne jobben er innertieren for alle som er glad i fysisk aktivitet. Som en del av dette teamet får du være med å rigge opp hele festivalområdet, med telt, gjerder, scene, aktivitetsstasjoner og andre installasjoner på arenaen. Du vil også få være med å pynte trærne og forvandle Reknesparken til et eventyrland. Riggingen skjer før festivalen (24. - 25. juni) og etter festivalen (28. og 29. juni). Du vil ha fri under hele festivalen.

Billettsalg

Billettboden er publikums første møte med festivalen. Du ønsker velkommen, selger billetter, og bytter forhåndskjøpte billetter til festivalbånd. En jobb som ikke krever verken mye ståing eller bæring.

Solpatruljen

Denne patruljen har kun én arbeidsoppgave: Å få alle frivillige til å trives på jobb!I samarbeid med frivilligansvarlig skal du levere mat, drikke og varme ord til de frivillige som er på jobb.

Cowboy

Som i ville vesten vil du fyke rundt i hele festivalen og bidra der det trengs! Vår sheriff ønsker alt-mulig-personer som kan trå til der det er behov.

Artistvert

Du vil få tildelt opptil flere ulike artister som du må passe godt på. Du får ansvaret for at de får en positiv og proff opplevelse av festivalen, både bak og foran kulissene. En del av jobben vil være å samarbeide med andre team som solpatruljen og sjåførene.

Meld deg som frivillig

"Hjelp oss med å lage verdens beste barnefestival i Romsdalen!"

image0 (6)_edited.png