Logo (1)_edited.png

Festivalinformasjon

Om Festivalen

Rabalderfestivalen er barnas sommerfestival! Den blir arrangert for fjerde gang 26. og 27. Juni 2021. Her vil du kunne utforske en jungel av morsomme aktiviteter, kule konserter, spennende teater og kanskje møter du noen du kjenner også? 

 

Men årets festival blir annerledes. Grunnet smittevernsregler så slipper vi kun 200 publikummere per dag inn på festivalen så de som får billett får oppleve tidenes mest ekslusive festival. På grunn av dette så blir festivalområdet noe avgrenset enn vanlig og sceneprogrammet er fordelt på to scener isteden for tre. Vi har en god og gjennomarbeidet smittevernsplan og vi garanterer at vi inviterer deg en trygg festival.

Festivalen har målgruppe 3-12 år og ingen voksne kommer inn på festivalen uten følge med barn. Ikke gå glipp av sommerens store begivenhet for barn i Molde i sommer. Hund eller andre kjæledyr er ikke tillatt på området. Ta med deg en venn og kom!

Festivalen mottar støtte fra Kulturrådet, Møre og Romsdal Fylkeskommune, Molde Kommune og har med Sparebanken Møre som hovedsponsor. Tusen takk for avgjørende bidrag!

 

Først av alt, alle som er over tre år må ha billett. Dette gjelder både barn og voksne. Vil du ha det masse moro, da holder det med et dagspass som gir tilgang til festivalen enten lørdag eller søndag. For dobbelt så mye moro kan du kjøpe et todagerspass som gir tilgang til begge festivaldagene.

Billetter

Først av alt, alle må ha billett, også de under 3 år grunnet restriksjonene med Covid-19. Dette gjelder både barn og voksne. Vil du ha det masse moro, da holder det med et dagspass som gir tilgang til festivalen enten lørdag eller søndag. For dobbelt så mye moro kan du kjøpe et todagerspass som gir tilgang til begge festivaldagene. 

 

Prisliste

Todagerspass: Utsolgt

Dagspass: 250 kr (billett gjeldende for én festivaldag)

 

Merk: I år selges det totalt kun 200 billetter per festivaldag.

 

Personer som er over 16 år kommer kun inn på festivalområdet ifølge med et barn. Barn under 12 år kommer kun inn i følge med en voksen. Hvert barn kan ha med seg så mange voksne de ønsker (med billett!).

Brukere med ledsagerbevis er hjertelig velkommen. Bruker må kjøpe billett og fremvise ledsagerbevis. Ledsager kommer inn uten kostnad. Du får svar på dine spørsmål og hjelp i akkrediteringsboden ved inngangen til festivalen (nordsiden av parken, ved Gildehallen).

Kjøp billetter her

Åpningstider

Festivalområdet åpner kl. 10 og er åpent til kl. 15.30 begge dagene.

Parkering

Bil
Parkeringstunnellen ligger 10 minutters gange unna Reknesparken og har stor kapasitet. I umiddelbar nærhet ligger også Sellanrå skole og Træffhuset med gode parkeringsmuligheter.

 

Barnevognsparkering
Det vil være et parkeringsområde for barnevogn ved inngangspartiet. Dere er også hjertelig velkomne til å ta med barnevogner inn på på selve festivalområdet.

Hest
For de som velger å komme ridende til festivalen så kan hester plasseres på Holmarka, rett over veien for Romsdalsmuseet.

Mat og Drikke

Matsalg på området
På festivalen vil det være muligheter for å kjøpe mat og drikke til rimelige priser i våre to kiosker. Det vil også være eksterne aktører som tilbyr mat inne på festivalen.

Medbrakt mat og drikke
Det er lov å ha med matpakke og drikkeflaske så dere kan gjøre en piknik ut av det.

Frivillige

For å lage rabalder for barna i Molde trenger vi frivillige! Vi er avhengig av frivillige for å skape regionens beste barnefestival. Som frivillig hos oss vil du være en kjempeviktig bidragsyter og jobbe for en minnerik sommer for alle barn. Vi er en liten festival, og du vil jobbe tett sammen med alle i festivalen.

 

Registrer deg her

Kontaktinfo

Festivalsjef
Eivind Fadnes
eivind@rabalderfestivalen.no 

Tlf: 99537377

Daglig leder og kunstnerisk ansvarlig
Tor André Moritsgard
tor@rabalderfestivalen.no 

Tlf: 91785877

Styreleder og miljøansvarlig
Åsa Paaske Gulbrandsen 
aasa@rabalderfestivalen.no

 

Frivilligansvarlig
Beate Røberg Bjørnerem
beate@rabalderfestivalen.no

 

Ansvarlig for aktiviteter
Anders Leikarnes
anders@rabalderfestivalen.no

 

Markedsføringsansvarlig
Espen Helseth
espen@rabalderfestivalen.no

 

Dekoransvarlig
Astrid Fadnes 
astrid@rabalderfestivalen.no

 

Presseinfo

Vil du ha pressemeldinger og bilder, ta kontakt med festivalsjef Eivind Fadnes:

 

eivind@rabalderfestivalen.no  // Tlf 995 37 377

Om oss

Festivalen drives av Molde Barnefestival AS. Selskapets visjon er å lage kvalitetsrike kulturarrangementer for barn og unge i Møre og Romsdal.

Den aller første Rabalderfestivalen ble arrangert 1. og 2. juli 2017 i Reknesparken ved Romsdalsmuseet og arrangeres for tredje gang i 2019. Vi har som mål å underholde barn mellom 3 og 12 år, men festivalen er tilrettelagt for å passe for hele familien. Vi tar kultur for barn og unge på alvor! Festivalen vil ha et bredt spekter av kulturopplevelser for barn og unge i alle aldre. Det blir konserter, teater, bibliotek, fortellerkunst og ulike aktiviteter gjennom hele festivalhelga. 

Vi er alltid på jakt etter spennende prosjekter og bidrar gjerne til å lage mer moro for barn og unge i Møre og Romsdal så ta gjerne kontakt om du har en spennende ide!