Logo (1)_edited.png
Logo (1)_edited.png

Artister

The Dogs

Rockebandet The Dogs, med Kristoffer Schau i spissen, spiller på Tare-Scena søndag 28. juni. Selv om de først og fremst er et voksen-band har de også spilt en rekke konserter for barn, blant annet på Miniøya i Oslo 2019. De er mestre i å tilpasse seg publikum og er et band som virkelig byr på seg selv.

 

Det bøtter nesten over av energi når bandet står på scenen. Det kan skje at et barn eller to blir invitert til å spille gitarsolo med bandet.

 

Bandet er kjente for å være kreative i markedsføringen sin. Blant annet er de det første bandet som selger egne kumlokk med bandlogo på. Dette har blitt så populært at de i 2019 handlet flere kumlokk en Tromsø kommune.

 

Kristoffer Schau bodde sine første år i Molde, men har aldri tidligere spilt i byen med The Dogs. Han er en av Norges beste entertainere og kan kunsten med å fengsle et publikum.

Christine Sandtorv

Søndag 28. juni kan hele familien oppleve en stemningsfull familiekonsert med Spellemannsvinnende barnemusikk. Fantastiske Christine Sandtorv inviterer publikum inn i sitt Stjerneteller-univers.

 

I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate ’Godnattsanger’. Og dette ble starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne.

 

Fortsettelsen på Stjerneteller-universet kom med platene ‘Gullamanter’ i 2012 og ‘Dinomaur’ i 2014, som begge fikk Spellemannprisen for Årets Barneplate.

 

Med nå fire album og en EP i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

 
 
Logo (1)_edited.png

" Universets råeste barnefestival i Molde. Arrangeres for verdens fjerde gang 27. og 28 juni 2020 "

  • Facebook
  • Instagram

Proudly created by Lemen Media