Logo (1)_edited.png
Note5.png
Note5.png
Note5.png
Note5.png

Høstprogram

Logo (1)_edited.png

Det Andre Teatret - "Lekene slår tilbake"

_MG_6061.jpg

Er barbiedukken din en hemmelig spion? Er hoppetauet ditt en livsfarlig maskin? Kan spaden din hjelpe en ensom gutt? Kan sprettballen din være et eple på verdens siste epletre?

Forestillingen "Lekene slår tilbake" består av improviserte historier basert på lekene barna i publikum leverer inn noen dager i forveien. Historiene forandres fra gang til gang. Et inkluderende og engasjerende teater hvor barna kan la seg inspirere til å lage sine egne historier. Teater kan oppstå hvor som helst - av hva som helst.

 

Passer til barn fra 5 år og oppover. Varighet 40 minutter

Improvisatører er Mats Eldøen, Stian Gulli og Ingvild Haugstad Gundersen.

Når og hvor?

29. august 14:00, Kulturhuset i Molde

30. august 13:00, Aukrahallen

Kjøp billetter her!

Pirattur med Skogspiraten

IMG_7091.JPG

Så du serien om Skogspiraten før sommeren? Nå kan du blir med piraten på tur!

Turen er gratis, men det er begrenset antall plasser. Begrenset antall billetter. Det er kun barn som trenger billett. Vi oppfordrer til at det kun er med en voksen pr barn. Oppmøtetidspunkt kommer på et senere tidspunkt.

Anbefalt målgruppe er barn mellom 5-9 år. Hent din barnebillett her!

Hvis du ikke har sett serien om Skogspiraten og bjørketrærnes hemmelighet kan du sen den her!

Når og hvor?

19. september, Storlihytta i Molde

20. september, Gulberget i Bud

Utekino

Det bli utekino med "Knerten og Sjøormen"!

Tidligere har vi hatt utekino på Rådhusplassen sammen med Molde Sentrum og Molde Kino. I år samarbeider vi med Molde Kino og arrangerer utekino i både Reknesparken og på Nesset Prestegård. 

Hvor og når?

22. oktober, Nesset Prestegård

23. oktober, Reknesparken Molde

Kjøp billetter her.   

Utekino.png

Christine Sandtorv med barnekor

sandtorv_1200x628.jpg

Vi inviterer til hele 3 stemningsfulle familiekonserter med Spellemannsvinnende barnemusikk! I 2009 kom Christine Sandtorv, blant annet kjent fra Ephemera, ut med sin første barneplate ’Godnattsanger’. Dette var starten på et helt nytt univers, Stjernetellerne. Fortsettelsen på Stjerneteller-universet kom med platene ‘Gullamanter’ i 2012 og ‘Dinomaur’ i 2014, som begge fikk Spellemannprisen for Årets Barneplate.

 

Med nå fire album og en EP i det spennende Stjerneteller-universet har Christine Sandtorv markert seg som en av de mest populære og egenartede produsentene av musikk for barn i Norge i dag. Som vanlig er konsertene hennes fylt med både fengende favoritter og pustepauser som minner om at verden er mer enn skjerm og tastatur. Dans og moro, lek og alvor – med poplåter av ypperste klasse.

 

Christine Sandtorv er kjent som en av artistene i gruppen Ephemera, og har blant annet skrevet hiten ”Girls Keep Secrets in the Strangest Ways”. Hun kom med soloplate i 2006, og i 2009 kom hennes første barneplate.

Når og hvor?

30. oktober, Molde Kulturskole

31. oktober, Myra Kulturbygg Vestnes

1. november, Bygdheim forsamlingshus, Midsund

Kjøp billetter her!​

Tegneserieverksted

Inadekvat av Eirik Andreas Vik.png

Har du en tegneserieskaper i deg?

 

Bli med på tegneserieverksted med tegneserieskaper Eirik Andreas Vik. Verkstedet bil inneholde en introduksjon til det å lage tegneserier i tillegg til at det blir det en lengre sekvens hvor du får lage din egen tegneserie! 

Det er begrenset antall plasser og bindende påmelding. Målgruppe er 8 – 12 år. 

Når og hvor?

14. november, Galleri OUI, Gørvellplassen

 

Påmelding her

Eirik Andreas Vik er fra Vågstranda og har tegnet siden han var ca 5 år gammel. Han har vært publisert i blant annet Dagbladet og Romsdal Budstikke. Han er kjent for den absurde serien Arild og jobber for tiden med stripeserien Inadekvat: https://www.instagram.com/inadekvatstriper/

Fargespill Ålesund

2A4A5474.jpg

80 barn og unge fra 24 ulike nasjonaliteter- sammen med The Brazz Brothers, Bjørnar Myhr, Audun Skorgen og Miki Campins. Fargespill er et multietnisk kunst- og integreringsprosjekt som ble startet i Bergen i 2004 av musikerparet Ole Hamre og Sissel Saue. Fargespill er en møteplass mellom barn og ungdom med ulik kulturell bakgrunn, og forestillingene er basert på kulturskattene de har med seg fra sine kulturer- som igjen blir blandet med norsk folkemusikk og moderne ungdomskultur. 

 

Fargespill Ålesund har premiere på ny forestilling i november og utvider spillperioden sin med en dag for å besøke Molde. 

Når og hvor? 

15. november, Bjørnsonhuset i Molde

Skaff billetter her